Hvordan Man Fejrer Børns Dag

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Fejrer Børns Dag
Hvordan Man Fejrer Børns Dag

Video: Hvordan Man Fejrer Børns Dag

Video: Hvordan Man Fejrer Børns Dag
Video: CRONO Super PID 10/20 Instruktionsfilm subkutan behandling immunoglobulin, Børn på sygehus 2024, Kan
Anonim

Der er aldrig for mange helligdage, det synes hvert barn. Gaver, slik, underholdning - du vil have alt og mere. Fødselsdag og nytår fejres en gang om året, og hvorfor ikke arrangere en sjov ferie og behage barnet bare sådan. Børnenes dag kan organiseres på en hvilken som helst praktisk fridag eller til en tid, der falder sammen med børnenes dag. Lad babyen føle din kærlighed og omsorg på samme tid, og du har det sjovt. Følg disse tip for at gøre dit arrangement sjovt og anderledes.

Hvordan man fejrer børns dag
Hvordan man fejrer børns dag

Nødvendig

  • - godbidder;
  • - billetter til hippodromen
  • - drage, badminton, bolde, springtov;
  • - make-up og kostume af en tryllekunstner, rekvisitter
  • - små gaver til konkurrencer
  • - en samling film til børn eller familier
  • - en gave til et barn.

Instruktioner

Trin 1

Saml hele familien ved et rundt bord om aftenen og start forhandlinger. Lad barnet se tegneserien, mens han leger, leg med naboerne. Det vigtigste er, at han ikke overhører. Tag en notesbog og en pen og lav en plan for fejringen. Beslut et budget: hvor mange penge du kan investere i organisationen. Fordel ansvar, lyt til hinandens ideer. For en vidunderlig børnedag, start dine forberedelser tidligt. Diskutér hver aften, hvad der allerede er gjort, og hvad der stadig skal gøres.

Trin 2

Start din feriemorgen med et sjovt løb for hele familien. For det første er dette en god vane, og for det andet kunne dit barn godt ikke forvente en sådan start på dagen. Kør en tidsprøve med hele familien i træningsdragter. Vinderen (det er allerede klart, at dette er din onde person) modtager en præmie. Og prisen bliver en tur med far og søstre-brødre til hippodromen.

Trin 3

Mens børnene kan lide at kommunikere med hestene, forbereder mor og bedstemor et festbord. Lav en undtagelse, lad det ikke kun være et barns dag, men også en sød dag. Lav gelé med frugt, is med fløde, bag kage og vafler med kogt kondenseret mælk; læg frugter i vaser og kurve. Hvis dit barn er interesseret i mere end bare slik, skal du fylde salater, grøntsager og sandwich.

Hvordan man fejrer børns dag
Hvordan man fejrer børns dag

Trin 4

Lad din røver invitere dine venner, for dette er en børnefest. Mens fyrene fortærer godbidder, kan du underholde dem med konkurrencer og tricks. Overlade denne opgave til din ældste søn eller datter, glem ikke makeup og kostumer. Brug sæbebobler og balloner som præmier.

Trin 5

Nu kan du løbe udenfor og flyve slangen. Bed børnene om at lege "kosakker-røvere": børn mod deres forældre. Når du bliver træt af at løbe, hjælper badminton eller Fisherman and Fish dig. Føles som et barn i det mindste en lille smule, giv dit barn en grund til at være stolt af sådanne modige forældre.

Trin 6

I slutningen af dagen har du et te-show med din familie. Vælg en god film eller tegneserie: Beethoven, Two: Me and My Shadow, Harry Potter, Beauty and the Beast, Cinderella. Efter at have set det, lykønsker du barnet med børnenes dag, fortæller ham om dine ønsker og præsenterer en gave fra hele familien. Tak din baby for at give dig muligheden for at huske din egen barndom og have en dejlig weekend. Dit barn bliver fabelagtigt glad.

Anbefalede: