Hvordan Man Udtaler Toast

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Udtaler Toast
Hvordan Man Udtaler Toast

Video: Hvordan Man Udtaler Toast

Video: Hvordan Man Udtaler Toast
Video: Dansk udtale - Hvordan man udtaler 'A' 2024, April
Anonim

Toast er en lille, men lys og mindeværdig offentlig tale. Efter banketten kan dine tillykke spredes i tilbud, eller de kan let glemmes. Hvordan man efterlader et lyst spor i gæsternes hukommelse fra en højtidelig tale og forhindrer gaben og et hånende blik fra de tilstedeværende under deres tale, vil et par tip hjælpe.

Hvordan man udtaler toast
Hvordan man udtaler toast

Instruktioner

Trin 1

Bind. En høj og selvsikker stemme hjælper med at holde en vellykket tale. Hvis du er vant til at tale stille, og oratoriet ikke er tæt på dig, skal du øve dig på taleapparatet. Lær et par tungevridere, tal højere med dine kære. Gå til et stille sted (skov, bad) og skrig nok til at høre din egen stemme og ikke blive skræmt af dens lyd. Når alt kommer til alt, risikerer en stille udtalt skål kun at blive hørt af "taleren" selv, og gæsterne og fødselsdagsmanden selv vil aldrig forstå, hvorfor de løfter deres briller.

Trin 2

Brevity. Du bør ikke trække skålen ud i ti minutter eller mere. For sultne gæster vil minutter virke som timer, og de bliver ikke kun trætte af at lytte til dig, men vil også begynde at blive irriteret over skålmoraliseringen. Det optimale tidspunkt for at holde en tale er ca. to minutter. Der er ikke behov for at strække ordene, mens du husker hvad du skal sige undervejs. Du skal forberede og lære talen på forhånd, så den lyder frisk, livlig og ønskelig fra dine læber med sans for humor.

Trin 3

Talekoncept. Du er nødt til at opstille strukturen på lykønskningstalen på forhånd, dvs. vide hvad og hvad der følger, hvilke ord der skal bruges, hvad man skal henvise til og hvordan man gør finalen af talen. En skål i form af en anekdote eller en interessant lignelse ser spektakulær ud. En tilsløret tillykke i den oprindelige form for humoristisk eller aforisme vil blive husket af publikum og vil give et positivt indtryk på dem fra højttaleren.

Trin 4

Finalen. De sidste ord i skålen huskes altid, så du skal tænke nøje over afslutningen på lykønskningstalen. De sidste ord er et kald til at hæve briller, derfor er det nødvendigt at bringe din monolog til begyndelsen af ringetonen på festlige vinglas på en original måde.

Anbefalede: