Tatyanas Dag: Oprindelseshistorie

Tatyanas Dag: Oprindelseshistorie
Tatyanas Dag: Oprindelseshistorie

Video: Tatyanas Dag: Oprindelseshistorie

Video: Tatyanas Dag: Oprindelseshistorie
Video: Pistachio Honey Baklava Cake with Pistachio Buttercream | Perfect for Holidays & Special Occasions! 2024, April
Anonim
Tatyana
Tatyana

Tatianas dag stammer fra det antikke Rom og blev opkaldt efter den store martyr Tatiana. Fra barndommen var Tatiana et meget fromt barn, og da hun voksede op, begyndte hun at tjene i kirken og bære Guds ord til mennesker. Men på dette tidspunkt skiftede regeringen i Rom, og den nye ledelse besluttede at vende tilbage til de hedenske guder. Alle dem, der nægtede, fik en streng straf. Så i 226 blev Tatiana og hendes familie martyrdød.

Og den 25. januar 1755 underskrev datter af Peter I, dronning Elizabeth, et dekret om oprettelse af Moskva-universitetet. Siden da er disse to begivenheder fusioneret på Tatianas dag, som blev rettet mod de studerende og blev deres yndlingsferie for året. På Tatianas dag undrer pigerne sig over deres forlovede, skønt dette er i modstrid med de kristne fundamenter for denne ferie.

Den 25. januar 2005 blev denne dag officielt anerkendt som en studerendes dag i Rusland. Den studerendes broderskab arrangerer sæt, koncerter, KVN'er og forskellige sammenkomster på denne dag. Generelt afholdes denne dag i Rusland på en positiv måde med latter og vittigheder.

Også denne dag betragtes som navnet på alle tatianere. Derfor, hvis du har venner ved navn Tatiana, så glem ikke at lykønske dem med ferien og ønske alt det bedste, og Tatianas fortryllende smil vil være en returgave til dig.

Anbefalede: