Hvordan Man Giver Penge Smukt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Giver Penge Smukt
Hvordan Man Giver Penge Smukt

Video: Hvordan Man Giver Penge Smukt

Video: Hvordan Man Giver Penge Smukt
Video: 💥HVORDAN LAGE KRUTT💥 // SVARTKRUTT 2024, Kan
Anonim

Penge ville virkelig være den bedste gave, hvis ikke en lille "men": det er ofte akavet at give regninger i en konvolut. Hvordan giver man penge på en smuk og original måde?

Hvordan man giver penge smukt
Hvordan man giver penge smukt

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde at "pakke" gaveregninger på er at købe et specielt postkort "for pengene" - stort set den samme konvolut, men smukt designet. Du kan også lave en gaveindpakning selv ved at dekorere en almindelig konvolut med applikation, mønster, buer eller bånd.

Trin 2

Hvis ideen om en smuk konvolut virker banal for dig, kan du komme med ikke-standardiserede emballeringsmetoder. Pak for eksempel pengene i en silke klud, binde dem med et bånd og læg dem i en lille smykkeskrin eller gaveæske. Du kan pakke hver regning separat, rulle den op og dekorere den med en bue - eller placere den i separate små konvolutter lavet af flerfarvet papir og skrive varme ord på hver konvolut.

Trin 3

En pung, tegnebog eller endda en børns sparegris kan bruges som emballage til en "kontant gave". Læg bare regningerne inde - så giver du ikke længere "bare penge", men "en tegnebog med penge." På samme tid kan næsten alt fungere som en "tilknytning" til penge. Tag f.eks. Et lille plyslegetøj, hæng en taske med regninger rundt om halsen - og meddel til helten af lejligheden, at du giver ham en "pengehare", der giver økonomisk held.

Trin 4

Hvis din pengegave er "målrettet" (dvs. det antages, at den person, der er begavet, bruger disse penge til et specifikt køb), kan du afspille dette i designet af din præsentation. For eksempel, hvis du donerer penge til en ny mobiltelefon, kan du lægge regningerne i din mobiltelefonpose. og placer”målbidraget” til køb af køkkenmøbler i en smuk tekande.

Anbefalede: