Hvordan Man Fejrer Et Rubin Bryllup

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Fejrer Et Rubin Bryllup
Hvordan Man Fejrer Et Rubin Bryllup

Video: Hvordan Man Fejrer Et Rubin Bryllup

Video: Hvordan Man Fejrer Et Rubin Bryllup
Video: Легенда возвращается! Новое издание книги «Чудесные сечения» 2024, Kan
Anonim

40-års bryllupsdag kaldes ofte rubin. Denne smukke sten er meget ædel. Forresten var det i oldtiden han, der blev kaldt den "kongelige" juvel. Derudover betragtes han som en meget magtfuld talisman. Rubin-brylluppet vidner om, at ægtefællernes kærlighed ikke kun er blevet stærkere gennem årene, men også blussede op igen med en rød flamme.

Hvordan man fejrer et rubin bryllup
Hvordan man fejrer et rubin bryllup

Instruktioner

Trin 1

Du skal fejre et rubinbryllup med familie og nære venner, og derfor skal du grundigt forberede dig på et så vigtigt jubilæum. Reglerne er ret enkle - alt skal være domineret af rødt. Start med at dekorere rummet og festbordet. Du kan hænge røde gardiner, arrangere buketter med smukke røde blomster overalt eller dekorere rummet med balloner.

Trin 2

Indretningen på bordet er også værd at overveje. For eksempel kan du dække det med en rød dug. Rødt service ser også smukt og passende ud. Placer en smuk buket forskellige blomster midt på bordet.

Trin 3

Opvasken på bordet skal også være "rød". Lav f.eks. En svinekød eller oksekødsret. Det anbefales at behandle alle med røde fiskesorter. Og til dessert kan du servere en kage dekoreret med kirsebær eller granatæblefrø.

Trin 4

Ruby Jubilee-festen har nogle traditioner. De fleste af dem kom fra de kaukasiske folk. Hvis det er muligt, skal ægtefællerne personligt plukke to kirsebær fra træet på en afskæring og spise dem uden at opdele dem. Og knoglerne skal plantes i jorden og efterlades som et arv til deres børnebørn.

Trin 5

Der er en mere, mere symbolsk og romantisk tradition - ægtefællerne skal "fodre" hinanden med et granatæble. Først skræller konen frugten uden at bruge en kniv og fodrer derefter manden. Ved at rive hvert korn af taler konen skovord til sin mand. Hun skal fodre sin mand halvdelen af granatæble og forsøge ikke at gentage det en gang. Så er det ægtefællens tur. Han fodrer også sin kone med frugtkorn, men han roser hende konstant.

Trin 6

Hvad angår gaver, vil smykker med rubin naturligvis være en ideel gave. Stenen behøver ikke at være stor, fordi det vigtigste er, at det er smukt. Forresten har rubin helbredende egenskaber, da det er i stand til at påvirke ejerens kredsløb og immunsystem positivt. Du kan give en smuk vase eller en lille souvenirfigur. Det anbefales ikke at donere fade eller tøj til 40-års bryllupsdag.

Anbefalede: