Sjove Konkurrencer Til Et Hjemmefest

Indholdsfortegnelse:

Sjove Konkurrencer Til Et Hjemmefest
Sjove Konkurrencer Til Et Hjemmefest

Video: Sjove Konkurrencer Til Et Hjemmefest

Video: Sjove Konkurrencer Til Et Hjemmefest
Video: Ølympiske Lege | 2018 2024, April
Anonim

Ethvert hjemmefest vil være kedeligt uden interessante spil og originale konkurrencer. Deltagelse i sjove konkurrencer vil helt sikkert opmuntre alle tilstedeværende på festen.

Sjove konkurrencer til et hjemmefest
Sjove konkurrencer til et hjemmefest

Konkurrence "Sådan får du et æble"

Denne konkurrence vil være en gave for enhver hjemmefest. For at spille har du brug for et stort bassin fyldt med vand. Du skal smide et par æbler i det. Deltageren i konkurrencen bliver nødt til at prøve at få æblerne med tænderne med bundne hænder. Vinderen er den, der formår at få flest æbler.

Statue of Love

Denne konkurrence med et originalt navn vil gøre din fest endnu mere sjov og interessant. Flere mennesker skal sparkes ud af døren. De lanceres derefter en ad gangen og fungerer som billedhuggere. Hver "billedhugger" får vist en dreng og en pige, som skal placeres, så de repræsenterer en "kærlighedsstatue". Denne konkurrence giver en god mulighed for at drømme et romantisk tema. Når siddernes stilling bliver ret pervers, vil præsentanten invitere billedhuggeren til at tage plads til en pige eller en fyr. Den næste deltager skal genskabe "statuen" på deres egen måde.

Mystery Box-konkurrence

Denne konkurrence vil kræve tre store kasser, et ark og flere ikke-relaterede genstande. Så præsentatoren skal invitere tre deltagere til denne konkurrence. De er nødt til at forlade rummet. Og i løbet af denne tid skal facilitatorens assistent være dekoreret med læbestift, så skræmmende som muligt og lægge under bordet. Pladsen under bordet dækkes af et specielt ark. Og boksene er nødvendige for at dække hovedet på assistentpræsentanten og to valgte objekter. Efter denne forberedelse kan du starte deltagerne en ad gangen. Konkurrencens betydning er, at hver deltager skal løbe over rummet i høj hastighed, åbne kasser og råbe deres indhold ud. Naturligvis er boksen, hvor hovedet på assistentpræsentanten er skjult, den sidste. Når den findes, vil effekten være meget imponerende. Det er også muligt for assistenten at skrige hjerteskærende i det øjeblik, kassen åbnes. Sjovet fra en sådan konkurrence er bestemt garanteret.

Frisyrkonkurrence

Denne kreative konkurrence vil kræve masser af frisørservice - elastikbånd, hårnåle, lak, hårfarve, buer og meget mere. Ideen er, at deltagerne skal gøre hinandens hår. Alt skal være sjovt og festligt. Vinderen er den, der kan gøre den mest interessante frisyre hurtigere end nogen anden. Her er sådan en sjov konkurrence.

Anbefalede: