Sådan Forbereder Du Dig På Forhånd Til Et Kirkebryllup

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbereder Du Dig På Forhånd Til Et Kirkebryllup
Sådan Forbereder Du Dig På Forhånd Til Et Kirkebryllup

Video: Sådan Forbereder Du Dig På Forhånd Til Et Kirkebryllup

Video: Sådan Forbereder Du Dig På Forhånd Til Et Kirkebryllup
Video: Kirkebryllup 2024, April
Anonim

En bryllupsceremoni uden bryllupsceremoni synes ufuldstændig. Imidlertid er denne ceremoni, ligesom selve brylluppet, tidskrævende. Derfor skal du forberede dig på brylluppet på forhånd og fjerne det lidt i tide fra selve bryllupsdatoen.

Sådan forbereder du dig på forhånd til et kirkebryllup
Sådan forbereder du dig på forhånd til et kirkebryllup

Instruktioner

Trin 1

Beslut om datoen for brylluppet. For at gøre dette skal du gå i kirken og tale med præsten om selve ritualet, finde ud af alle nuancerne fra ham, finde ud af om du helt sikkert har lov til at blive gift, eller om der er nogen problemer. Lav en aftale for selve brylluppet. Nogle gange er der i kirker færdige bryllupsplaner, og på stedet kan du ikke kun vælge dagen, men tidspunktet for ceremonien. Husk, at der ikke er bryllupper i kirken under faste.

Trin 2

Hvis der er ønsker vedrørende en bestemt præst, kan du tilmelde dig den dag, hvor han udfører tjenesten.

Trin 3

Gør dit brudetøj klar. Brudgommen har en dragt, skjorte, sko. Bruden har en hvid lukket lang kjole, handsker, hvis ærmerne er korte eller helt fraværende, lukkede sko, et tørklæde eller tørklæde eller et slør på hovedet.

Trin 4

Få ringe, normalt sølv. Vielsesringe adskiller sig slet ikke fra dem, der sættes på bruden og gommens fingre i registreringsdatabasen.

Trin 5

Køb bryllupslys. De adskiller sig fra resten i deres betydelige højde og fire tørklæder under dem. Lommetørklæder kan dekoreres med broderi.

Trin 6

Sørg for at købe ikonerne for Frelseren og de mest hellige Theotokos.

Trin 7

Vælg de vidner, du har brug for til din bryllupsceremoni. Disse burde være de mennesker, som du helt stoler på, og som ved meget om dig, mens du forbliver loyale venner.

Trin 8

Kort før brylluppet gennemgår ritualet tilståelse og kommunion. Dagen før brylluppet skal du observere faste, kyskhed. På bryllupsdagen kl. 12 om natten bør bruden og brudgommen ikke spise, drikke eller ryge noget.

Anbefalede: