Hvordan Man Laver En Overraskelse På En Original Måde

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Overraskelse På En Original Måde
Hvordan Man Laver En Overraskelse På En Original Måde

Video: Hvordan Man Laver En Overraskelse På En Original Måde

Video: Hvordan Man Laver En Overraskelse På En Original Måde
Video: Стали НЯНЬКАМИ АДСКОГО РЕБЕНКА! СЫН РАДИО ДЕМОНА устроил ЖУТЬ на земле! 2024, April
Anonim

For at gøre en overraskelse for nogen tæt på dig, skal du i det mindste vide lidt om hans præferencer. Når alt kommer til alt kan de donerede dyr meget vel vise sig at være en byrde for travle mennesker, og en serenade under vinduet får en genert person til at krympe ind i en bold osv.

Hvordan man laver en overraskelse på en original måde
Hvordan man laver en overraskelse på en original måde

Instruktioner

Trin 1

For at opmuntre din betydningsfulde anden, ven eller nær slægtning, skal du forberede fyrværkeri til ham. Dette kan gøres hvor som helst uden for byen. Eller i en restaurant til en romantisk middag efter tidligere aftalt med institutionens administration. En sådan behagelig overraskelse vil farve aftenen og vil næsten ikke blive glemt snart.

Trin 2

Vær opmærksom på din elskede interesser eller vaner. Skal din mand, bror, ven eller far fiske? Bring ham en æske agn, som kan købes i enhver fiskers butik. Og hvis din kone, datter eller ven vil besøge en ven, skal du give dem slik eller en original te.

Trin 3

Gør noget med dine egne hænder. En sådan overraskelse vil være en reel manifestation af kærlighed. For eksempel binde en sweater eller et tørklæde til en elsket, eller lav en collagefilm af dine fotos sammen med en historie eller undertekster fortalt bag kulisserne. En meget romantisk overraskelse vil være en stjerne udskåret af træ eller metal fra himlen til en pige.

Trin 4

Der er også en universel måde at behage en elsket i ethvert køn, alder og status. Køb den ting, som han (hun) længe har ønsket, men han (hun) havde ikke råd til det. Denne gave kan også være, hvad der efter din mening vil virke som et nipsgenstande: et pasdæksel, en figur til opbevaring af ringe, et sjovt gadgetlegetøj, en pude med et interessant tryk osv.

Trin 5

Et par elskere kan anbefales at arrangere en aften for ønskeopfyldelse en gang om måneden. Skriv et par af dine ønsker på papirstykkerne, som det ikke ville være så svært for din anden halvdel at opfylde. For eksempel er der en signifikant forskel mellem "at give 100 kys i løbet af dagen" og "at tage på en tur rundt i verden i morgen". Spil ønsker en ad gangen i enhver indsats, du kan tænke på.

Anbefalede: