Hvordan Man Får Alle Gæster Til At Danse Til Festen

Hvordan Man Får Alle Gæster Til At Danse Til Festen
Hvordan Man Får Alle Gæster Til At Danse Til Festen

Video: Hvordan Man Får Alle Gæster Til At Danse Til Festen

Video: Hvordan Man Får Alle Gæster Til At Danse Til Festen
Video: Danse tips til festen 2024, April
Anonim

Du er selvfølgelig bekendt med situationen, når en behagelig, jævn melodi begynder at spille på en festlig begivenhed, og de fleste af gæsterne forbliver på siden, flov over at invitere det modsatte køn til en langsom dans. For at afbøde et sådant akavet øjeblik og få alle til at danse, kan du snyde lidt og invitere alle gæsterne til at deltage i den næste handling.

Hvordan man får alle gæster til at danse til festen
Hvordan man får alle gæster til at danse til festen

Værten holder pause, så alle gæsternes opmærksomhed er koncentreret om ham. Han sætter en stol midt i rummet og beder en pige om at sidde på den. Han giver hende en blomst eller hvad der end er ved hånden.

Yderligere meddeler han, at det nu er tid til en langsom dans, og at den sædvanlige form for at invitere en partner til ham ikke bruges i dag. Du kan kun invitere den, der sidder i stolen.

Da pigen viste sig at være den første til at sidde, kommer to fyre ud for at invitere hende.

Hvem af dem der skal gå og danse, skal hun vælge sig selv. Med den ene pige går ud på dansegulvet, og den anden giver en blomst. Den, i hvis hænder objektet blev fundet, finder sted på stolen i stedet for hende.

De næste to piger vil nærme sig den siddende unge mand og invitere ham. Nu vil han vælge med hvem han skal gå for at danse, og til hvem han vil give blomsten.

Dette fortsætter indtil det øjeblik, hvor ingen af gæsterne er uden et par. Værten danser med den sidste gæst selv.

Det vil endda være meget godt, hvis det sidst resulterende par viser sig at være af samme køn. Dette vil bringe spænding og latter til virksomheden.

Takket være denne enkle tilgang kan du samle fremmede for hinanden og dreje dem i en dans. Efter ferien vil de bestemt takke dig så meget for at hjælpe med at undgå et sådant akavet øjeblik og bruge en original måde at få alle til at danse.

Anbefalede: