Hvorfor Kan Du Ikke Gifte Dig På Et Skudår

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Kan Du Ikke Gifte Dig På Et Skudår
Hvorfor Kan Du Ikke Gifte Dig På Et Skudår

Video: Hvorfor Kan Du Ikke Gifte Dig På Et Skudår

Video: Hvorfor Kan Du Ikke Gifte Dig På Et Skudår
Video: Forventning eller virkelighed! spil i det virkelige liv! små mareridt 2 i det virkelige liv! 2024, April
Anonim

At blive gift er en af de vigtigste begivenheder i en persons liv. Derfor forsøger de nygifte på denne dag at forudse alt i mindste detalje. I lang tid har man troet, at vielsen er noget mystisk og er omgivet af utallige ritualer og varsler. En af dem er troen på, at du ikke kan gifte dig om et skudår.

Hvorfor kan du ikkete dig på et skudår
Hvorfor kan du ikkete dig på et skudår

Hvad er specielt ved et skudår?

Et skudår adskiller sig kun fra det sædvanlige ved, at det ikke varer 365, men 366 dage på grund af det faktum, at en dato som den 29. februar vises i kalenderen. Denne dag dukkede op takket være Julius Caesar, der besluttede, at det hvert fjerde år er nødvendigt at tilføje en ekstra dag, hvor de tabte timer blev investeret, nemlig i et år - 5 timer 48 minutter og 46 sekunder. Disse timer føjes til februar, da februar var den sidste måned i året i det antikke Rom.

Siden oldtiden blev det antaget, at en pige i et skudår kan foreslå enhver fyr, og hendes valgte har ingen ret til at afslå. Denne skik eksisterer stadig i Irland. Problemet er, at det næste år blev betragtet som enkeåret, hvilket igen blev efterfulgt af året for enkemænd. Historikere hævder, at denne overbevisning er forbundet med krigens tider, som har været forankret i folks sind i lang tid.

Hvorfor ikke blive gift på et skudår?

Ved denne lejlighed er der flere tegn. Skudår kaldes året for Kasyan. Billedet af Kasyan er forbundet med alt dæmonisk, både i udseende og adfærd. For sine onde gerninger straffes han - tre år i træk rammer en engel ham i panden med en hammer, og i det fjerde år hviler han. Det er i år, der betragtes som et skudår, og Kasyan kan igen gøre sine onde gerninger. Herunder ødelæggelse af nyoprettede familier.

Derfor kan der ifølge skudår ikke ændres noget, herunder civilstand. Dette lover godt for store problemer. Det menes, at flere dødsfald forekommer i skudår. Et ægteskab, der blev indgået i et så "dårligt" år, vil ikke være vellykket. Der er også et tegn på, at nygifte, hvis ægteskab blev indgået i et skudår, snyder hinanden.

Et andet tegn på et bryllup i et skudår siger, at en af ægtefællerne bestemt bliver enke.

Fra astrologiens synspunkt ændres Jordens position i forhold til andre planeter og himmellegemer hvert fjerde år. På grund af dette forstyrres det homøostatiske felt på jorden, hvilket påvirker modtagelige mennesker negativt og forstyrrer hjernens aktivitet og gør dem mere aggressive.

Konsekvensen af sådanne ændringer vil være uendelige skænderier mellem ægtefæller.

Hvis du alligevel blev gift i et skudår, og det ikke gik med det samme, skal du vide, at du ikke kan skilles i et sådant år - der vil ikke være nogen lykke i dit personlige liv. Derfor er det værd at tolerere den elskede person indtil næste år, måske ved årets udgang vil alt være i orden.

Og alligevel er beslutningen om at gifte sig om et skudår eller ikke kun din. Afvej derfor fordele og ulemper, inden du tager en seriøs beslutning.

Anbefalede: