Hvordan Treenighed Blev Fejret I Rusland

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Treenighed Blev Fejret I Rusland
Hvordan Treenighed Blev Fejret I Rusland

Video: Hvordan Treenighed Blev Fejret I Rusland

Video: Hvordan Treenighed Blev Fejret I Rusland
Video: Look Inside $ 100,000 House. What you will Get with that Money in Russia? 2024, Marts
Anonim

Trinity er en af de mest elskede og smukke helligdage i Rusland. Fusioneret med den gamle slaviske ferie Sedmik betød det slutningen af foråret og begyndelsen af sommeren. På denne dag er kristne traditioner tæt sammenflettet med gamle russiske skikke og ritualer. Naturen vågnede voldsomt efter dvale: græsser blomstrede, træer var dækket af blade. Det gode humør forlod ikke slaverne. Treenigheden blev fejret i Rusland smukt og muntert.

Hvordan treenighed blev fejret i Rusland
Hvordan treenighed blev fejret i Rusland

Instruktioner

Trin 1

Birk er det mest festlige træ på treenigheden. Hun pynter sig med øreringe før resten af træerne. Derfor blev alle tredobbelte ritualer udført på dette træ eller med det. Slaverne mente, at dette træ er udstyret med stor vitalitet.

Billede
Billede

Trin 2

Huse og templer blev dekoreret med birkegrene og urter. De blev placeret i hjørnerne, spredt på gulvet og lagt på vindueskarmen. Det så ud til, at alle værelser blev til en grøn lund den dag. Det er ikke for ingenting, at grøn var den traditionelle tøjfarve for Trinity. Kvinder havde grønne tørklæder på, præst - en grøn kappe til tjeneste og mænd - grønne skjorter. Treenigheden blev fejret i Rusland smukt og elegant.

Trin 3

På Trinity udførte unge piger ritualer. Traditionelt blev der lavet runde danser og kranse omkring birketræerne dekoreret med røde bånd. Som de plejede at sige "krøllet". Kransen kunne blive krøllet over dig selv eller en anden. Unge piger og kvinder "afgudsdyrkede" gennem kransen. De kyssede gennem ham og blev livslange venner. Vores forfædre vidste, hvordan de skulle arbejde og fejre.

Trin 4

Og på denne dag blev et elegant dekoreret birketræ med sange båret til pigenes huse, og derefter fik de lov til at svømme ned ad floden sammen med kranse. Og på samme tid spekulerede de på: hvis han ville sømme en krans til kysten, hvis du bliver gift i din landsby, vil han bære den langs floden - du vil ikke se ægteskab i år.

Trin 5

På Trinity var det sædvanligt at spise æg i haven under birkene. Og inviter gudfædre til dette måltid. De spiste af fajance med skeer. Så kastede de skeer i marken og bad om at sende en rig høst af brød. Og på treenighed var det sædvanligt ikke at benægte de fattige og de fattige i almisse og mad.

Trin 6

Der er også skikke i kirken: de knæ ned tre gange under gudstjenesten. Og på dette tidspunkt skal du have tid til at væve tre kranse.

Derfor går de i kirke med store blomsterbuketter og urter. Kransen vævet i kirken blev anset for at være udstyret med stor helbredende kraft. Han blev hængt et ærested, og om vinteren fik alle dem, der havde forkølelse, te fra disse urter.

Anbefalede: