Hvordan Man Går I Teatret I Skt. Petersborg

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Går I Teatret I Skt. Petersborg
Hvordan Man Går I Teatret I Skt. Petersborg

Video: Hvordan Man Går I Teatret I Skt. Petersborg

Video: Hvordan Man Går I Teatret I Skt. Petersborg
Video: ВЕЧЕР РУССКОГО БАЛЕТА | Мариинский театр, Санкт-Петербург 2024, Kan
Anonim

Skt. Petersborg betragtes med rette som Ruslands kulturelle hovedstad: det har mere end hundrede teatre og spillesteder for teaterforestillinger. Og moderat sammenlignet med Moskva tillader billetpriserne næsten alle interesserede beboere og gæster i byen at deltage i forestillingerne.

Hvordan man går i teatret i Skt. Petersborg
Hvordan man går i teatret i Skt. Petersborg

Instruktioner

Trin 1

Beslut, hvilket teater du gerne vil gå til. I Skt. Petersborg er der teatre (deres repertoire inkluderer forestillinger baseret på klassiske og moderne skuespil), opera- og balletteatre, musikalske, dukketeatre samt grupper, der tilbyder publikum usædvanlige teaterforestillinger (forestillinger).

Trin 2

Find webstedet for det teater, du er interesseret i på Internettet, eller køb en af bypublikationerne, der offentliggør teaterregningen. Vælg det show, du gerne vil deltage i. Hvis du ikke ved, hvor du skal stoppe, skal du være opmærksom på listen over skuespillere, der er involveret i en bestemt forestilling, måske vil velkendte navne og efternavne hjælpe dig med at navigere.

Trin 3

Gå til webstedet for ethvert billetkontor i Skt. Petersborg og bestil e-billetter med levering, idet du har læst købsreglerne og returbetingelserne på forhånd. Alternativt kan du købe traditionelle papirbilletter i billetkontoret eller i billetkontoret på det teater, hvor du har til hensigt at gå.

Trin 4

På tærsklen til at gå i teatret, vær ikke doven med at ringe til kassereren eller gå til hjemmesiden for denne kulturinstitution og se nyhedsafsnittet. Ofte udsendes eller fjernes forestillinger på grund af beskæftigelsen eller sygdommen hos skuespillerne eller af en anden grund. I dette tilfælde har du ret til refusion eller ombytning af en billet til en kulturel tur på en anden dag.

Trin 5

Når du går i teatret, skal du være opmærksom på dit udseende. Selvom der praktisk talt ikke er nogen officiel påklædningskode i moderne teatre, er det ikke sædvanligt at optræde i en kulturinstitution i sport eller snavset tøj eller sko med store tasker eller raslende tasker, der kan forstyrre dine værelseskammerater. Hvis du ønsker det, skal du købe blomster: de kan præsenteres for skuespillerne i buer efter forestillingens afslutning. Hvis du skal få en autograf fra en af kunstnerne, skal du have en pen og et program på lager.

Anbefalede: